Adatvédelem

Technikai információ: info@arlitech.hu Adatvédelmi kérdésekben illetékes iroda közvetlen elérhetősége: info@arlitech.hu


A kezelt adatok köre


A honlap megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Az üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze személyes adatokkal.


Az adatkezelés időtartama


A www.arlitech.hu nem vállalja a felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.


Külső linkek


Honlapunkon találhatóak olyan oldalakra mutató linkek, melyek a látogatóink számára hasznos információkat nyújtanak, azonban a külső oldalakra mutató linkeken található információk valóságtartalmáért és naprakészségéért a társaság felelősséget nem vállal. Jelen adatvédelmi nyilatkozat nem terjed ki ezen oldalakra.


Szerzői jogok


A www.arlitech.hu honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak az ARLITECH előzetes írásbeli engedélyével használható fel.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg.

Az ARLITECH engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A honlap tartalmának szerzői joga az ARLITECH-et illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentum esetén más forrás kerül feltüntetésre, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

Az ARLITECH pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az esetleges technikai okokból történő üzemszünetből eredő károkért az üzemeltetők felelősséget nem vállalnak. Az üzemeltetők mindennemű változás jogát fenntartják ide értve az esetleges szünetelés és megszűntetést is.